Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Když se někdo se svým psem chce bavit, tak se chce prostě bavit. Postupně mu nestačí procházky, začne dělat agility, postupně mu nestačí ani agility a začne dělat flyball To je i náš případ, a tak jsme si pozvali instruktorku z nejpovolanějších Mílu Vrbovou, která je momentálně motorem flyballového sportu v ČR. 2.4. 2006 tak pro 20 zájemců z našich řad i odjinud odtajnila krásy i záludnosti tohoto sportu (nejzáludnější se zatím zdá pořízení shootu, boxu a překážek) a my se vrhli do nových vod.

team2.jpg

Po roce trénování jsme se odvážili vyrazit na první závody do Letňan 24.6.2007 a ze 4 statečných – Jimma, Amy, Arčíka a Lusy - jsme vytvořili první družstvo A-team. Foxteriéří zbytkové se pod názvem Duo Egon zúčastnili alespoň klání začátečnických dvojic. Jak se ukázalo, tato strategie byla zcela na místě:-) V duchu dokonalé přípravy jsme v předvečer závodů vytvořili slušivé dresy a ráno na závodech nakoupili flyballové postroje pro naše drahoušky.

První název A-team po zážitcích z Letňan nahradil název Adrenalin Flyers, se kterým jsme se poprvé zúčastnili Mistrovství republiky 9.9.2007. Ačkoli jsme již více vnímali pravidla hry a lépe fungovali jako tým, štěstí tentokrát nestálo při nás a naši pejskové doběhli jen na 5.místo. Nicméně naše snažení už se dalo nazvat skutečným flyballem a užili jsme si celkovou báječnou atmosféru plnou těsných vítězství a nadšení.

team.png

V současnosti máme 8 stálých členů závodního týmu a další tenisákové závisláky v přípravě. Vítáme všechny nováčky a těšíme se na další sezónu.